In Culise au loc “Conversatii cu Mafia”

Teatrul In Culise va invita la avanpremiera spectacolului “Conversatii cu Mafia”, de Sam Henry Kass – o comedie delicioasa care prezinta situatii fascinante din lumea gangsterilor, duminica, 15 decembrie, de la ora 19.00. Surpriza spectacolului vine din partea distributiei – regizorul Cristian Bajora se va urca pe scena si va va delecta in rolul unui mafiot autoritar.

The Godfather, Once upon a time in America, Goodfellas, Casino, Scarface, American Gangster. Un cap de cal sub cearceaf, mult fum, jocuri de carti, pistoale. Barbati puternici si femei usoare. Prietenii pe viata si pe moarte. Mafia a fost si va fi unul dintre subiectele preferate ale scenaristilor. “Conversatii cu mafia” este primul spectacol de teatru care te introduce in atmosfera acestei lumi dubioase si necunoscute. Absurd de comic, de o sinceritate brutala si profund isteric, spectacolul reuneste personaje care reprezinta o incantare pentru privitori, reusind sa transmita modul in care se deruleaza viata unui gangster.

Pe langa regizorul Cristian Bajora, din distributie fac parte si actorii Paul Alexandru, Alexandru Minculescu, Ionut Iftimiciuc si alte doua surprize ale spectacolului: Laura Marin si Maria Popovici.

Rezervarile se fac la 021.320.20.59/0732.026.762 sau online pe www.inculise.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.