Expozitie de pictura: „Red convergent”

Uniunea Artistilor Plastici din Romania – Filiala Iasi va invita sa vizionati expozitia de pictura intitulata “Red convergent”, gazduita de Galeria Copola Iasi, care poate fi vizitata zilnic, pana pe 20 decembrie 2013. In lucrarile prezentate pe simeze, plasticianul Romeo Ionescu rezoneaza cu expresia emotionala a vibratiilor artei ca instrument de exprimare a meditatiilor spirituale care bat odata cu inima artistului.

Parcursul expozitional a fost gandit pe coordonate grupate in teme si atitudini care preiau valorile morfologice a profunzimilor interioare derivate in viziuni figurative si abstracte.
Artistul prezinta in mod subiectiv spiritul si atmostfera cosmologica a lumilor boeme care caracterizeaza eminamente sugestiv consonantele cu axul tematic al conceptului, dezvaluind evolutii puternic documentate pe suprafetele de lucru.

Surprinzand prin demonstratiile sale, interpretarile plastice etalate de pictor cripteaza etape si trairi subliniate prin limbajul metaforic al culorilor, liniilor si centrelor de interes. Inscris in registrul artelor vizuale, evenimentul expozitional ofera vizitatorilor o paleta larga de picturi prezentand adoratia plasticianului fata de natura si peisaj.

Intrarea este libera.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.