Caramitru-Malaele, Cate-n luna si in stele!

In pragul Craciunului, mai exact pe 23 decembrie, actorii Ion Caramitru si Horatiu Malaele se vor reintalni pe scena Salii Studio a Teatrului National din Bucuresti pentru un schimb veritabil de replici savuroase cuprinse in spectacolul de mare succes „Caramitru-Malaele Cate-n luna si in stele”.

Desi anuntat initial la ora 20.00, solicitarile numeroase sosite din partea publicului spectator i-au convins pe organizatori sa adauge in programul zilei inca o reprezentatie cu incepere de la ora 18.00. Necesitatea celei de-a doua reprezentatii vine ca un binemeritat cadou de sarbatori dorit si visat de numarul mare de spectatori.

„Caramitru-Malaele Cate-n luna si in stele” ramane, fara doar si poate, o intalnire memorabila pentru fiecare spectator prezent in sala. Protagonistii acestui spectacol, actori celebri si regizori afirmati, au in comun, dincolo de pasiunea pentru teatru, mult farmec, forta si o naturalete ce le-a adus intotdeauna admiratori si ropote de aplauze. Duelul de cuvinte va fi arbitrat de talentatul violoncelist Adrian Naidin.

Biletele sunt disponibile in reteaua Vreau Bilet la punctele de vanzare din Unirea Shopping Center etj. 2, la casa de bilete a TNB si a Teatrului Elisabeta, in magazinele EuroGsm, Libraria Eminescu si online prin www.bilete.ro, www.eventim.ro si www.vreaubilet.ro. Pretul unui bilet variaza in functie de categoria de loc: Cat.I – 80 lei si VIP – 100 lei.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.