2014 incepe in Piata Constitutiei cu Revelionul Capitalei

Cea mai stralucitoare noapte din an ii asteapta pe bucuresteni in Piata Constitutiei, la Revelionul Capitalei. Nume mari ale muzicii romanesti vor urca pe scena si vor interpreta hiturile anului 2013. Evenimentul organizat de Primaria Municipiului Bucuresti prin ARCUB reuneste de sase ani, intr-o atmosfera deosebita, locuitorii acestui oras.

Si in aceasta noapte a finalului de an, locuitorii Capitalei sunt invitati sa numere intr-un glas ultimele secunde ale lui 2013 si sa intampine impreuna primele clipe ale Noului An, intr-o petrecere ce impleteste cu succes muzica, dansul, jocurile de lumini, efectele pirotehnice si multe alte surprize.

Seara va deschisa de trupa de percutionisti Barbarossa, care vor prezenta in premiera un spectacol plin de suspans, imbinand dansul si jongleriile cu torte aprinse. De asemenea, atmosfera din noaptea de Revelion se va incinge prin concertul sustinut de Mandinga. Pana spre miezul noptii, publicul din Piata Constitutiei va putea urmari recitaluri live ale unor artisti precum: Vunk, Loredana, Voltaj si multi altii.

In Piata Constitutiei, Revelionul Capitalei incepe de la ora 20.00, iar accesul la eveniment este gratuit.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.