Marcel Pavel canta in duet cu Dulce Pontes pe 9 februarie

Timbrul inconfundabil si intinderea vocala iesita din comun sunt elementele care i-au conferit solistului MARCEL PAVEL statutul de invitat special in cadrul concertului pe care il va sustine DULCE PONTES la Sala Palatului din Capitala, pe 9 februarie. MARCEL PAVEL va canta in duet cu regina muzicii fado, care in decursul timpului si-a legat numele de colaborari cu artisti de prestigiu precum José Carreras, Cesária Évora si Andrea Bocelli.

La randul sau, in decursul unei cariere de peste 15 ani, MARCEL PAVEL a mai derulat colaborari cu alte nume reprezentative ale scenei interne si internationale, printre care se numara: Toto Cutogno, Boney M, Smokie sau sopranele Irina Iordachescu si Crina Zancu.

Considerata demna urmasa a Amaliei Rodrigues, DULCE PONTES a cucerit lumea cu albumul „Lágrimas”, material care include si emblematica piesa „Canção do Mar” care se regaseste pe coloana sonora a productiei hollywoodiene „Primal Fear”, cu Richard Gere in distributie. „Lágrimas” ramane unul din cele mai bine vandute albume din toate timpurile, in Portugalia.

Dupa ce a concertat pe cele mai mari scene ale lumii, cucerind publicul la Royal Albert Hall din Londra, Arena din Verona, Auditoriumul din Roma, Palatul Mazda din Milano, Palatul Congresului din Paris si la International Forum Hall din Tokio, DULCE PONTES revine la Sala Palatului din Bucuresti pe 9 februarie pentru un concert care va face inimile sa tresara insufletite de inflexiunile rascolitoare ale muzicii fado.

Pentru concertul din 9 februarie sunt in vanzare urmatoarele categorii de bilete:

Categoria 1 – 150 lei
Categoria 2 – 100 lei
Categoria 3 – 50 lei

Biletele se gasesc in magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flaco, Librariile Adevarul si Eminescu, la Palatul National al Copiilor, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, in magazinele Germanos si Diverta, si online pe www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro, www.bilete.ro  si www.myticket.ro.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.