Revelionul TVR 1 se petrece si online

Andreea Marin, Iuliana Tudor si Ramona Badescu isi unesc fortele pentru un Revelion al elegantei, bunului gust si bunei dispozitii, pe 31 decembrie, de la ora 20.30, la TVR 1 si pe TVR+. De la ora 20.30 si pana dimineata, telespectatorii se vor amuza alaturi de invitatii la Revelionul TVR 1, care poate fi urmarit si online, pe TVR+.

Andreea Marin deschide programul de Revelion, cu oameni care au demonstrat ca stiu sa pretuiasca viata. Povestile lor emotionante stau marturie ca incercarile prin care ne trece viata nu sunt decat cotituri ale drumului pe care fiecare il parcurge, dar ca, in final, lucrurile bune li se intampla celor care merita.

De Revelion, cei mai mari artisti ai muzicii populare romanesti sunt la TVR 1. Printre invitatii Iulianei Tudor se numara Maria Dragomiroiu, Ionut Fulea, Dinu Iancu Salajanu, Andreea Voica, Mariana Deac, Niculina Stoican, Matilda Pascal Cojocarita, Nicolae Furdui Iancu, Mioara Velicu, Constantin Enceanu, Laura Lavric, Gheorghe Turda, care vor sa arate ca, pe langa talentul muzical cu care sunt inzestrati, au si simtul umorului.

Momentele de folclor se vor imbina, de-a lungul programului de Revelion de la TVR 1, cu umorul si muzica pop, printr-un schimb elegant de „pase” cu platoul unde Ramona Badescu are propriii invitati. Alaturi de Claudiu Bleont si trupa Superchill, care pune pe note muzicale toate duminicile in familie, Ramona Badescu garanteaza ca nu vom regreta daca alegem sa petrecem Revelionul alaturi de TVR 1. Revelionul TVR 1 prilejuieste si intalnirea cu nume mari ale muzicii romanesti, precum Loredana, trupa Electric Fence, Xonia si altii.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.