Marc Anthony isi face bagajele pentru Romania

Zvonul legat de venirea lui Marc Anthony in Romania a fost confirmat: cel mai bine vandut artist de tropical salsa din toate timpurile va sustine un mega concert in data de 19 mai 2014 la Sala Palatului din Bucuresti, incepand cu ora 19.00. Evenimentul este organizat de International Best Project.

Biletele se gasesc la punctele de vanzare Vreau Bilet din Unirea Shopping Center etj. 2, Teatrul Elisabeta, Libraria Eminescu ( D’Arte Foto), din magazinele EuroGsm, de la Sala Palatului sau online prin www.vreaubilet.ro.

Preturi bilete:

VIP: 870 lei
Categ 1: 600 lei
Categ 2: 450 lei
Categ 3: 300 lei
Categ 4: 220 lei

EDIT 17 MARTIE 2014: In urma incidentelor violente care au zdruncinat Ucraina, numerosi artisti internationali au decis sa anuleze concertele programate a fi sustinute atat in zona de conflict, precum si in tarile din vecinatate. La scurt timp, de la suspendarea concertelor trupei Depeche Mode, un alt artist de notorietate internationala si-a reconfigurat traseul turneului european.

Artistul MARC ANTHONY si-a amanat turneul european, iar concertele care urmau sa aiba loc la Moscova, Kiev, Istanbul si Bucuresti, au fost reprogramate pentru luna martie a anului 2015.

Astfel, concertul Marc Anthony de la Bucuresti se va desfasura in data de 31 martie 2015, in aceeasi locatie, la Sala Palatului. Biletele puse in vanzare pentru concertul care ar fi trebuit sa se desfasoare pe 19 mai, isi pastreaza valabilitatea pentru evenimentul care va avea loc anul viitor.

De asemenea, doar cei care vor opta pentru pastrarea biletelor, vor avea ocazia sa-l intalneasca pe artist, la evenimentul „After-Party Marc Anthony”, care se va desfasura intr-un club din Bucuresti. Locatia petrecerii va fi anuntata la o data ulterioara. In situatia in care clientii vor dori sa isi recupereze contravaloarea biletelor, se pot adresa agentiei de ticketing Vreau Bilet, la punctul de vanzare bilete din Unirea Shopping Center etj.2 (Bucuresti), incepand cu data de 31 martie 2014.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.