Shadowland vine in premiera in Romania anul viitor

Shadowland, dansul umbrelor, vine in pemiera in Romania anul viitor. Renumita trupa Pilobolus Dance Theater, care intrece orice inchipuire atunci cand urca pe scena, va sustine doua reprezentatii in Bucuresti, pe 23 si 24 februarie 2014, la Sala Palatului. Spectacolele sunt organizate de compania Events.

In spatele unui ecran alb, dansatorii incep sa se transforme sub ochii celor prezenti in animale, cladiri, personaje celebre si scene. Asemanarea cu realitatea este atat de mare incat uneori uiti ca sunt doar niste oameni.

De fapt, Pilobolus este o trupa de dansatori cu abilitati incredibile. Coregrafia lor implica miscari de gimnastica si intoarceri ce necesita o flexibilitate supraumana. In 2007, au fost invitatii speciali ai premiilor Oscar si au uimit audienta aducand un omagiu filmelor celebre precum „Little Miss Sunshine”, „The Devil Wears Prada”, „Snakes on a Plane”.

Spectacolul Shadowland are un success incredibil, acesta fiind si motivul pentru care a plecat intr-un turneu international. Cu spectacole sold-out si premiate, Pilobus, prin Shadowland, a reusit sa dea un alt inteles jocului cu umbre. Dansatorii combina atat o coregrafie extraordinara, cat si teatru si muzica.

Shadowland este o reprezentatie complexa a visului unei fetite care se simte singura si marginalizata de catre familie. Ea incepe o calatorie de descoperire. Pe drum intalneste fel de fel de creaturi: bucatari nebuni, un elefant sau o mana de gigant care o transforma in fata-catel.

Biletele intra in vanzare incepand din data de 3 ianuarie 2014, la preturile de 125 lei (sectoarele F, G, H, I si loje), 150 lei (sectoarele B, C, D, E), 175 lei (sector A, cu exceptia primelor 6 randuri) si VIP 200 lei (sector A, primele 6 randuri). Schema salii se gaseste pe eventim.ro. Biletele se pot cumpara online pe www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti). Biletele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polona, nr. 15.

EDIT 21 FEBRUARIE 2014: Spectacolele Shadowland programate pentru 23 si 24
februarie la Sala Palatului din Bucuresti se anuleaza, decizie determinata
de interesul scazut al publicului pentru acest gen de spectacol si implicit
de numarul redus de bilete vandute pana in acest moment. Events cere scuze
celor care au cumparat bilete si le multumeste pentru intelegere. Pentru
recuperarea contravalorii biletelor, cumparatorii sunt rugati sa se
adreseze in perioada 1 – 31 martie punctelor de vanzare Eventim de unde au
achizitionat tichetele, iar in cazul celor achizitionate online sa trimita
o solicitare la adresa contact@eventim.ro si sa returneze biletele in
original pana la data limita la biroul Eventim (Str. Polona, nr. 15, sector
1, Bucuresti).

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.