Divna concerteaza la Ateneu de Florii

DIVNA & Corul Melodi vor sustine un concert de sarbatori pe scena Ateneului Roman, programul serii fiind completat de recitalul oferit de Cristian Pomohaci. Evenimentul cu o inalta incarcatura spirituala va avea loc in duminica Floriilor, pe 13 aprilie 2014. Biletele achizitionate pentru concertul din 24 decembrie care nu a mai avut loc raman valabile pentru spectacolul pascal.

DIVNA, adevarat simbol si ambasador cultural al Serbiei, aduce etericele sale interpretari ale cantarilor ortodoxe bizantine pe scena Ateneului Roman, intr-un concert extraordinar dedicat bucuriei Invierii Domnului. Alaturi de corul MELODI, pe care l-a fondat in 1991 si care o va acompania pe 13 aprilie, DIVNA a sustinut reprezentatii si a fost aclamata la scena deschisa, in lumea intreaga.

Actualmente preot paroh la Mosuni-Veta, judetul Mures, Cristian Pomohaci s-a remarcat inca din adolescenta prin talentul artistic, timbrul deosebit si carisma personala. Debutul tanarului interpret a avut loc in zona folclorului autentic, insa vocatia i-a purtat pasii spre cantarile religioase, care i-au pus in valoare talentul si sensibilitatea.

Pentru concertul din 13 aprilie sunt in vanzare urmatoarele categorii de bilete:

Categoria 1 – 250 lei
Categoria 2 – 200 lei

Biletele se gasesc in magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flanco, Librariile Adevarul si Eminescu, la Palatul National al Copiilor, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, in magazinele Germanos si Diverta, si online pe www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro, www.bilete.ro si www.myticket.ro.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.