Institutul de Management al Artei isi asteapta cursantii

Institutul de Management al Artei vine la inceputul anului 2014 cu o propunere de cursuri dedicate pietei de arta romanesti. O prima sesiune de cursuri, sustinute de specialisti in domeniu – artisti, profesori universitari, colectionari, critici, curatori, galeristi, muzeografi, economisti si avocati – se va desfasura in weekend-ul 24-26 ianuarie.

Institutul de Management al Artei este un proiect Artmark, care isi propune sa aduca publicul din Romania mai aproape de scena artei romanesti prin programe cu rol educational. Inca din 2012, nume importante ale scenei artistice romanesti si internationale au impartasit cunostintele si experienta lor celor peste 350 de participanti interesati de fenomenul pietei romanesti de arta. In 2014, ca urmare a interesului crescut al publicului pentru acest gen de programe educationale, Institutul de Management al Artei isi extinde programul de cursuri in tara. Primele cursuri nationale vor avea loc in primavara, la Cluj, intre 22-23 martie.

Absolventii cursurilor primesc un atestat de participare. Programul complet pentru 2014, precum si detalii privitoare la inscriere (locuri disponibile ramase, taxa de participare etc) si lectorii invitati pot fi consultate pe site-ul IMA, www.alegearta.ro.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.