“Ride Along”, un politist si (o) jumatate

La invitatia Ro Image am avut ocazia de a viziona marti, 21 ianuarie, cea mai noua productie semnata Tim Story. Comedia de actiune “Ride Along”/ “Un politist si jumatate” a putut fi vizionata in avanpremiera la Cinema City Cotroceni, iar lansarea oficiala pe marile ecrane din Romania va avea loc pe data de 24 ianuarie.

Dupa succesul avut in 2012 cu comedia romantica blockbuster “Think like a man”, regizorul american Tim Story s-a pregatit din nou pentru a depasi asteptarile in materie de incasari. De data aceasta comedia este una de actiune, iar pentru ca reteta sa fie garantata, din distributie fac parte Ice Cube, Kevin Hart si Tika Sumpter. Ca bonus pentru publicul roman, la inceputul filmului poate fi vazut actorul Dragos Bucur, interpretand rolul unui traficant sarb.

James Payton (Ice Cube) este un detectiv decorat din cadrul fortei de politie din Atlanta, foarte dur si foarte tafnos. Ben Barber (Kevin Hart) este un agent de paza la liceu, dependent de jocuri video, recent acceptat la Academia de Politie, dar care vorbeste extrem de mult si poseda un timbru vocal innebunitor. Ceea ce ii uneste pe cei doi este faptul ca Ben o iubeste pe Angela (Tika Sumpter), sora lui James, cu care doreste sa se casatoreasca. Conditia pentru ca tinerii indragostiti sa isi poata continua viata impreuna asa cum viseaza nu este una usoara: James trebuie sa il accepte pe Ben in familia lor.

Ben incearca din rasputeri sa ii dovedeasca lui James ca merita sa se casatoreasca cu Angela, iar in cele din urma viitorul lui cumnat cedeaza, dar nu oricum. Pentru a se lamuri daca Ben este capabil sa aiba grija de sora lui si pentru a-i face “botezul” in cariera de politist, James il ia pe iubitul cel scund al surorii sale intr-o tura de patrulare. Bineinteles, patrularea nu este una obisnuita, ci una plina de peripetii si primejdii, insa nici Ben nu este un simplu guraliv. Pe parcursul aventurii, el se dovedeste a fi atat de guraliv incat James constata ca asta poate fi o arma la fel de utila si periculoasa precum pistolul sau din dotare.

Filmul are toate ingredientele unei comedii de actiune de succes: un politist dur, un tip enervant, dar amuzant, o poveste de iubire, mafioti, arme, masini, explozii. Si chiar daca unele faze sunt trase de par, asa cum ii sta bine unui astfel de film, si nu veti avea vreo revelatie urmarindu-l, cu siguranta va veti amuza pe seama cuplului format din politistul interpretat de Ice Cube si semi-politistul interpretat de Kevin Hart.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *