Rob Kingsley recreeaza “Viva Las Vegas” in Bucuresti

Unul dintre cei mai buni impersonatori din lume vine la Bucuresti, pentru un show emotionant, stralucitor si fascinant: pe 21 martie la Hard Rock Cafe, Rob Kingsley va pune in scena concertul “Viva Las Vegas”, pe parcursul caruia va recrea in lumina reflectoarelor perioade-cheie din cariera regelui rock’n’rollului.

Va fi un show grandios si impresionant, demn de orice mare scena a lumii in care ROB KINGSLEY va intregi periplul printre amintiri cu refrene efervescente, precum “That’s Allright Mama”, “Blue Suede Shoes” ori “Jailhouse Rock”, dar si cu piese rascolitoare gen “Love Me Tender”, “Are You Lonesome Tonight” sau “Suspicious Minds”.

In 2007, Rob Kingsley a dobandit locul 1 la Best UK Vegas Elvis, una dintre cele mai ample competitii destinate artistilor tribut Elvis, iar in 2008 si-a adjudecat titlul de Campion European in cadrul Largest Official Elvis Competition. Rob Kingsley este cotat ca un showman desavarsit, care farmeca publicul la fiecare reprezentatie, reusind sa recreeze atmosfera electrizanta a unui spectacol original Elvis Presley.

Pentru concertul din 21 martie sunt in vanzare urmatoarele categorii de bilete:

Categoria VIP – 120 lei (intalnire si poza cu artistul)
Categoria 1 – 70 lei (loc la mese in fata scenei)
Categoria 2 – 50 lei (loc la mese in sala)
Categoria 3 – 30 lei (fara loc)

Biletele se gasesc in magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flanco, Librariile Adevarul si Eminescu, la Palatul National al Copiilor, la Hard Rock Cafe, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, in magazinele Germanos si Diverta, si online pe www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro, www.bilete.ro,  si www.myticket.ro.

Pentru toate categoriile de bilete rezervarea mesei se face telefonic, direct la Hard Rock Cafe.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *