Mixels are premiera in Romania pe 3 februarie

Mixels, franciza inovatoare creata prin colaborarea a doua dintre cele mai mari nume in divertismentul pentru copii, Cartoon Network si The LEGO Group, se lanseaza in februarie la Cartoon Network. Disponibil pe mai multe platforme, brandul Mixels inglobeaza un serial de scurtmetraje animate si site-ul Mixels.com, care vor fi lansate in februarie, aplicatia Calling All Mixels si o serie de jucarii LEGO ® Mixels, care vor fi disponibile in prima parte a acestui an.

In Romania, seria de scurtmetraje Mixels va fi difuzata la Cartoon Network incepand din 3 februarie, in fiecare luni la 19.40. La proiect au colaborat animatori de talie mondiala, dezvoltatori de jocuri si designeri, iar Mixels va fi lansat pe diferite platforme in formate variate, astfel incat copiii sa se bucure de o experienta inedita.

Pe Mixels.com, fanii vor putea afla mai multe despre personajele Mixels, vor putea interactiona cu triburile si vor putea crea ei insisi nenumarate combinatii de personaje care, daca sunt reusite, vor debloca jocuri exclusive. Pe masura ce vor aparea noi Mixeli, noi triburi si noi jocuri vor fi adaugate pe site, pentru a completa universul Mixels, aflat in continua crestere.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *