Natalia Tena vine la East European Comic Con 2014

Natalia Tena, actrita care a interpretat rolul Nymphadorei Tonks in productia cinematografica “Harry Potter and the Order of the Phoenix”, va participa la cea de-a doua editie a evenimentului East European Comic Con, care se va desfasura in perioada 9-11 mai 2014, la Romexpo din Bucuresti.

Natalia a jucat rolul Nymphadorei Tonks in “Harry Potter and the Order of the Phoenix” si in celelalte filme Harry Potter care au urmat: “Harry Potter and the Half-Blood Prince”, “Harry Potter and the Deadly Hollows: Part 1” si “Harry Potter and the Deadly Hollows: Part 2”. Nymphadora Tonks este o vrajitoare care face parte din ordinul Phoenix si impreuna cu sotul sau, Remus Lupin, il ajuta pe Harry Potter in lupta sa impotriva Devoratorilor Mortii si a lui Voldemort.

In prezent, Natalia o interpreteaza pe Osha in serialul de televiziune “Game of Thrones”, o salbatica de la nord de zid, care are grija de Bran si Rickon Stark alaturi de Hodor. De asemenea, Natalia interpreteaza rolul Tanyei din serialul The Ambassadors, iar in acest an va aparea si in alte productii cinematografice, precum “10.000 km”, “SuperBob” si “Residue”.

Natalia Tena va participa in calitate de invitat de onoare la East European Comic Con, alaturi de Jason Momoa, interpretul lui Khal Drogo din serialul de televiziune “Game of Thrones” si Sebastian Roché, actorul care l-a jucat pe Balthazar in “Supernatural”. Actorii invitati vor participa la Panels si vor raspunde intrebarilor adresate de catre fanii lor. In plus, separat, vor exista sesiuni speciale de autografe si fotografii.

A doua editie a evenimentului East European Comic Con va avea loc la Romexpo, in perioada 9-11 mai 2014. Biletele pot fi achizitionate din retelele Myticket, Eventim si din magazinele Diverta din tara.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *