„Avarul” lui Molière se joaca la Nottara

Comicul incofundabil semnat de maestrul satirei comice, Molière, va putea fi savurat din plin de catre toti iubitorii de teatru din capitala, de-a lungul celor cinci acte ale productiei teatrale de succes – „AVARUL”. Excelenta comedie regizata de Daniel Nitoi revine la Teatrul Nottara marti, 25 februarie, incepand cu ora 19.00.

Distributia spectacolului adaposteste actori de notorietate ai scenei teatrale romanesti, precum: Tudorel Filimon, Eugen Cristea, Cristina Deleanu, Oana-Gabriela Draghici, Vasile Filipescu, Loredana Benga, Jean Lemne, Tomi Cristin, Florin Kevorkian, Anne-Marie Zaharia si Daniel Nitoi.

Pentru aceia care doresc sa vizioneze o piesa de teatru in stil clasic, „Avarul” de Moliere este cu siguranta, cea mai potrivita alegere. Piesa dezvaluie moravurile unei familii burgheze, in centrul careia se situeaza HARPAGON, un personaj complex, stapanit de o zgarcenie nemaipomenita si de un egoism pe cat de odios, pe atat de ridicol. Intr-un decor special, jocul actoricesc, costumele de epoca, crinolinele doamnelor, coafurile si perucile vor incerca sa transforme realitatea intr-o calatorie in timp, pentru a poposi timp de aproximativ 90 de minute in cea de-a doua jumatate a secolului al XVII-lea.

„Pentru toti cei care vor sa vada teatru clasic este un exemplu de teatru corect, curat, asa cum a inceput el candva. Nu sunt exhibitii, nu sunt divagari de sensuri. E o piesa curata, fara schimbari si inovatii. Acesta ar fi meritul lui Daniel Nitoi. E o placere sa il joci, e un text cu foarte multe intentii moralizatoare, care folosesc si zilelor noastre mai putin delicate si mai interesate de conflicte minore”Cristina Deleanu.

Biletele au fost puse in vanzare reteaua Eventim.ro – magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, Carturesti, in reteaua Bilete.ro – magazinele Inmedio, oficiile Postei Romane si online prin www.bilete.ro si www.eventim.ro. Pretul unui bilet variaza in functie de categoria de loc, dupa cum urmeaza:

Categoria 1: 80 lei
Categoria 2: 60 lei
Categoria 3: 50 lei
Categoria 4: 30 lei

Share

One thought on “„Avarul” lui Molière se joaca la Nottara

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.