Pe 14 februarie, Horatiu Malaele este orb… de dragoste

“De dragoste pentru iubita mea“, “de dragoste animaliera”, vestimentara sau, de ce nu, “de dragoste pentru guvern si pentru partid”, indragostitul, cu nume predestinat parca, Horatiu Valentin Malaele, actor de geniu si jongler consacrat in zona emotiilor, va urca pe scena de Valentine’s Day pentru o declaratie de iubire pe versuri romantice, intr-o editie extraordinara a spectacolului “Sunt un orb”.

Spectacolul, care va fi prezentat in editie speciala, va avea loc pe 14 februarie, de la ora 19.00, la Sala Cinema Patria din Bucuresti. Umorul irezistibil al insinuantului Brumaru, intelesurile subtile ale lui Marin Sorescu sau vibratiile delicate ale boemului Nichita Stanescu sunt doar cateva dintre promisiunile unui spectacol de gala, in cursul caruia poeti atat de diferiti ca stil sau gandire, vor fi deslusiti, cu naturalete si in cheie proprie, de Horatiu Malaele. Acesta il va avea alaturi, in premiera in acest spectacol, pe violoncelistul Adrian Naidin, un artist care si-a sedus publicul cu o combinatie de world music, muzica de camera si folclor romanesc, pe un violoncel care atinge note de-o frumusete si perfectiune rare.

La finalul spectacolului “Sunt un orb”, editia speciala de Valentine’s Day, Horatiu Malaele ofera o proiectie gratuita a filmului “Funeralii fericite”.

Biletele se gasesc la casieria Cinematografului Patria din Bucuresti, la standul Vreau Bilet din Unirea Shopping Center (etaj 2), Teatrul National si online pe www.vreaubilet.ro, bilet.ro, eventim.ro, bilete.ro sau in oficiile Postei Romane, in magazinele INMEDIO si Germanos semnalizate Bilete.ro.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.