Trooper aprinde stelele rockului romanesc pe 26 aprilie

26 aprilie 2014 este data pe care toti fanii rockului trebuie sa si-o treaca in agenda: TROOPER prezinta, la Arenele Romane, “Stelele rockului romanesc”, un eveniment fara precedent care va reuni pe aceeasi scena artisti-simbol care au scris in decursul timpului pagini de seama din istoria rockului romanesc si au oferit unor generatii intregi refrene nemuritoare.

Recitalul TROOPER se va imbina cu momente unice in care pe scena vor urca CRISTI MINCULESCU & NUTU OLTEANU (ex IRIS), PAUL CIUCI & ADRIAN TINCA (COMPACT) si EUGEN MIHAESCU & GABI NICOLAU “GURITA” (KRYPTON).
 
“Avem de multi ani in plan realizarea unui astfel de eveniment. Am vrea sa il permanentizam si anual sa putem aduce in fata oamenilor “eroi” ai scenei rock din Romania. Trooper este o formatie care nu a uitat de unde a inceput. Nu a uitat nici de unde isi trage radacinile. Suntem fericiti si mandri pentru ca putem, dupa atatia ani, sa impartim scena cu unii dintre cei mai importanti muzicieni din acesta tara.” (Coiot, vocalist Trooper)
 
“Va invitam la o incursiune live in istoria scenei rock! Daca ati crescut, asemenea noua, cu aceste refrene, speram sa va bucurati sa le regasiti in lumina reflectoarelor. Iar daca le stiti doar din auzite, trebuie sa fiti prezenti pentru a trai pe viu frenezia inconfundabila pe care aceste refrene o creeaza!” (Balaur, chitarist Trooper)

Pentru concertul din 26 aprilie sunt in vanzare urmatoarele categorii de bilete:

Categoria 1 – 100 lei – meet & greet cu Trooper, Cristi Minculescu, Nutu Olteanu
Categoria 2 – 50 lei – acces general

Biletele se gasesc in magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flaco, Librariile Adevarul si Eminescu, la Palatul National al Copiilor, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, in magazinele Germanos, Orange, Vodafone si Diverta, si online pe www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro, www.bilete.ro, www.iabilet.ro, www.metalhead.ro/bilete, www.eventim.ro  si www.myticket.ro.

Share

One thought on “Trooper aprinde stelele rockului romanesc pe 26 aprilie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *