Cartoon Network va invita la Petrecerile prieteniei

Postul de televiziune Cartoon Network aduce personajele din desenele animate in mijlocul copiilor. In lunile februarie si martie, Petrecerile prieteniei organizate de Cartoon Network vor ajunge in Iasi, Timisoara, Constanta si Oradea. Evenimentele incep pe 16 februarie, iar primul este gazduit de Palas Mall din Iasi.

Urmeaza intalnirea cu fanii din Timisoara, la Iulius Mall, pe 23 februarie, Constanta – la Maritimo Mall pe 1 martie si Oradea – Era Shopping Parc, pe 16 martie. Orele evenimentelor sunt disponibile pe site-ul CartoonNetwork.ro. Copiii vor putea face cunostinta cu cateva dintre cele mai indragite personaje Cartoon Network: Gumball si Darwin, cei doi prieteni din serialul animat “Uimitoarea lume a lui Gumball”, precum si cu protagonistii serialului “Sa-nceapa aventura”, Finn si Jake, care se afla pentru prima data in Romania.

“Fiecare intalnire cu copiii ne reaminteste ca lumea desenelor animate, in care totul este posibil si umorul se naste din cele mai neobisnuite situatii, ramane la fel de fascinanta pentru cei mici, indiferent de viteza cu care se modifica lumea in jurul nostru. Pornind de la prietenia dintre personaje precum Gumball si Darwin, Finn si Jake, Sughit si stirbul (Dragonii: aparatorii insulei) si chiar Bugs Bunny si Daffy Duck (The Looney Tunes Show), Cartoon Network le pregateste copiilor o aventura unica in lumea prieteniei, plina de jocuri si activitati amuzante”, spune Andreea Spasova, Marketing si PR Manager Turner Broadcasting pentru Romania, Rusia, Bulgaria si tarile balcanice.

La fiecare eveniment va exista si un spatiu dedicat strangerii de jucarii pentru copiii mai putin norocosi, ca urmare a raspunsului fanilor la campania umanitara desfasurata pe site-ul CartoonNetwork.ro in decembrie 2013. Lansata sub sloganul “Bucuria de a darui este la fel de mare ca bucuria de a primi”, campania a atras in numar mare copiii, care au jucat aproape 14.000 de jocuri si au obtinut puncte, transformate de Cartoon Network si sponsorii campaniei in 3.000 de cadouri pentru copiii institutionalizati.

Serialul “Uimitoarea lume a lui Gumball”, difuzat la Cartoon Network de luni pana vineri la 17:50, a obtinut pana acum 21 de premii internationale, inclusiv cinci premii BAFTA, dintre care unul prentru cel mai bun scenariu. Comedia urmareste aventurile de zi cu zi ale lui Gumball, in varsta de 12 ani, ale prietenilor si familiei sale in neobisnuitul oras Elmore. Cartoon Network va difuza un maraton Gumball pe 8 martie, de la 7:50, iar noile episoade din sezonul al 3-lea vor avea premiera in Romania in 2014.

“Sa-nceapa aventura”, serial cult care a primit anul trecut un premiu Emmy pentru cea mai buna realizare individuala in animatie, urmareste peripetiile a doi buni prieteni, inteleptul caine vorbitor Jake si baiatul aventuros Finn, care trec impreuna prin aventuri fantastice si amuzante in regatul imaginar Ooo. Serialul poate fi urmarit la Cartoon Network de luni pana vineri la 17:25, iar noi episoade din sezonul 5 vor avea premiera vineri, 14 martie, la aceeasi ora.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.