Echipa Sector 7 participa la EECC 2014

Echipa Sector 7, cunoscuta pentru crearea mai multor virale pe internet, va participa la cea de-a doua editie a East European Comic Con (EECC), care va avea loc in perioada 9-11 mai 2014 in Bucuresti. Sector 7 este un grup de umor din Romania, care incearca sa reinventeze comedia de la TV in mediul online.

Grupul abordeaza probleme sociale romanesti precum numarul scazut al tinerilor care scriu corect gramatical, care citesc carti si faptul ca acestia isi aleg modele sociale nepotrivite. Printre cele mai cunoscute clipuri realizate in cadrul proiectelor Sector 7 se numara piesa „Ma-ta are cratima”, interpretata alaturi de Krem, dar si clipurile „Carti! Te Fac Neprost”, „Zanul Camatar” si „Scoala Vietii”.

In prezent, echipa Sector 7 lucreaza alaturi de Teo, cunoscut pentru Stand Up Comedy si Radu „Piticigratis” Alexandru de la Catavencii la emisiunea online „Nimic Nou”. Echipa Sector 7 va participa la evenimentul EECC unde va prezenta, in avanpremiera, diverse clipuri si va raspunde intrebarilor si curiozitatilor fanilor.

La EECC vor participa si actorii Jason Momoa, interpretul rolului Khal Drogo din serialul de televiziune Game of Thrones, Sebastian Roché, actorul care a jucat rolul lui Balthazar in Supernatural si Natalia Tena, interpreta Nymphadorei Tonks din Harry Potter si a salbaticei Osha din Game of Thrones.  

Biletele pot fi achizitionate din retelele Myticket, Eventim si din magazinele Diverta din tara.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.