Revista Jazz compas se lanseaza cu doua concerte

Seria evenimentelor de jazz continua la Sala ArCuB cu noi surprize. Vineri, 28 februarie 2014, doua recitaluri de excepție vor marca lansarea unui nou numar al revistei Jazz Compass – singura revista de profil autohtona. Accesul publicului in sala se va face incepand cu ora 19.30, iar concertele incep la orele 20.00 si 21.00.

Incepand cu ora 20.00, pe scena salii din Strada Batiste, vor urca membrii grupului Sorin Zlat Trio. Considerat un „colectionar” al premiilor marilor competitii de gen, tanarul pianist Sorin Zlat, acompaniat de Razvan Cojanu (contrabas) si Laurentiu Stefan (percutie) propune publicului o demonstratie de virtuozitate si stil. Concertul intitulat MONACO JAZZ GRAND PRIZE reediteaza in fata bucurestenilor succesul repurtat la competitia cu acelasi nume.

De la ora 21.00, cunoscutul pianist si compozitor Mircea Tiberian, acompaniat de Nadia Trohin – o voce unica, plina de personalitate – si de sunetul cald al saxofonului lui Catalin Milea, va invita la o experienta muzicala inedita in spectacolul „La margine de Bucuresti”. Urmand notele slagarelor din perioada interbelica si a hit-urilor pop autohtone, cei trei protagonisti vor conduce audienta intr-o calatorie muzicala aparte, ce reconstituie farmecul si atmosfera Bucurestiului de altadata.

De asemenea, cei prezenti la JAZZ COMPAS LIVE vor putea participa la concursul cu premii organizat in seara evenimentului.

Biletele se pot cumpara prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange Shop, Vodafone, Domo, librariile Carturesti si Humanitas) si online pe www.eventim.ro.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.