Hai la carnaval, monser!

Premiera comediei „D’ale Carnavalului” de I.L. Caragiale, in regia lui Toma Enache, are loc luni, 3 martie, ora 19.30, la Teatrul Nottara, cu o distributie de exceptie, din care fac parte: Constantin Cotimanis, Victoria Cocias, Sebastian Papaiani, Sandu Pop, Gabi Dutu, George Constantinescu, Liviu Cheloiu, Miruna Vaju, Cristi Olaru / Sebastian Balasoiu.

„Ne-am propus un spectacol in care sa imbinam armonios textul clasic si spumos al lui Caragiale cu apucaturile noi de Carnaval din zilele noastre. Vrem sa descoperiti in bal talentul, energia si creativitatea actorilor tineri dublate de talentul, ingeniozitatea si experienta unor actori de marca. Neica, Va invitam la „D’ale Carnavalului”! Noi va oferim o masca in bal si va asteptam cu chef de teatru! Al vostru adorant…”Toma Enache

Biletele se gasesc la casa de bilete a Teatrului Nottara, la Sala Palatului, in oficiile Postei Romane si in Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, in Magazinele Germanos si online pe bilete.ro si vandbilete.ro. In functie de categorie, pretul unui bilet este de 70 de lei categoria I si 60 de lei categoria a II-a.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.