Mircea Cartarescu deschide seria de Trialoguri la ArCuB

ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti da startul unei noi serii de evenimente, incepand din 27 februarie, evenimente care se vor desfasura sub denumirea de Trialoguri. Trialogurile de la ARCUB reprezinta o noua provocare urbana, adresata tuturor bucurestenilor dornici de a savura un moment special alaturi de personalitati marcante din peisajul cultural romanesc. Astfel, de doua ori pe luna, intotdeauna intr-o zi de joi, de la ora 20.00, teme diverse din prezentul nostru cultural vor fi abordate din zeci de perspective.

Prima editie a Trialogurilor va avea loc joi, 27 februarie, incepand cu ora 20.00. Invitatul special al serii este Mircea Cartarescu, cel mai tradus scriitor roman contemporan, multipremiat si, in ultimii ani, unul dintre favoritii la castigarea premiului Nobel pentru literatura, potrivit caselor de pariuri internationale. Criticul literar si scriitorul Marius Chivu, in calitate de moderator, il va insoti pe Mircea Cartarescu intr-o incursiune in cele mai cunoscute scrieri ale acestuia, din cadrul careia nu vor lipsi cuvinte-cheie precum: dragoste, nostalgie, Levant, Beatles, fluture, mustata si blugi. Atmosfera intima a discutiilor va fi completata de acordurile percutionistului Zoli Toth, a carui muzica va putea fi savurata la o ceasca de ceai.

Trialoguri la ARCUB este un eveniment care va reintroduce in agenda comunitatii obiceiul conversatiilor culturale, pe un ton relaxat si prietenos. Intalnirile vor avea loc de doua ori pe luna, in serile de joi, la Ceainaria ARCUB din Str. Batiste nr. 14, unde se va vorbi despre tot ce leaga cotidianul de latura noastra artistica, despre educatie si noi curente, despre experiente si provocari.

Accesul la eveniment se face in baza unui bilet de intrare in valoare de 25 lei, care poate fi achizitionat de la Casa de Bilete ARCUB, din Str. Batiste nr. 14. Informatii despre invitatii urmatoarelor intalniri si inregistrarile video ale fiecarei editii vor fi disponibile in curand pe www.arcub.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *