Yanni revine in Romania pe 30 mai

In martie 2013, celebrul instrumentist si compozitor Yanni si-a incheiat cel de-al doilea concert al sau la Bucuresti, purtand drapelul Romaniei pe umeri si declarand public ca s-a indragostit definitiv de Romania si de cei peste 4.000 de spectatori care umplusera pana la refuz Sala Palatului din Bucuresti. Pe 30 mai, de la ora 20.00, artistul revine intr-un concert la Sala Palatului din Capitala, eveniment inclus in „WORLD TOUR 2013-2014”.

Din concertul de la Sala Palatului nu vor lipsi solo-urile intrumentistilor, aclamate de public pentru maiestria acrobatica a interpretului la harpa din Paraguay, alaturi de cubanezul de la percutii si energia debordanta a bateristului Charlie Adams. Incurajate de YANNI, cele doua voci feminine – Lisa Lavie si soprana Lauren Jelencovich – vor adauga un plus de savoare serii din 30 mai, iar violonistul absolut remarcabil, Sanvel Yervinian isi va arata din nou maiestria prin dexteritatea si energia muzicala uimitoare.

Biletele pentru concertul din data de 30 mai au fost puse in vanzare la preturi accesibile, dupa cum urmeaza: 285 lei – VIP, 255 lei – Cat.I, 225 lei – Cat.II , 185 lei – Cat.III si 145 lei – Cat. IV.
Acestea pot fi achizitionate prin reteaua Vreau Bilet, de la Unirea Shopping Center etj. 2, Sala Palatului, magazinele EuroGsm, sediul Vreaubilet.ro din Bd. Octavian Goga, nr. 24, de la Libraria Eminescu si online prin WWW.VREAUBILET.RO.

Concertul YANNI din data de 30 mai 2014 este organizat de INTERNATIONAL BEST PROJECT.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.