Expozitie de arta interactiva: Use at your own risk

AVmotional, platforma culturala inter-disciplinara de sustinere si promovare a artistilor si productiilor din domeniul artei audio-vizuale, multimedia si interactive, organizeaza evenimentul USE AT YOUR OWN RISK intre 6 si 29 martie. Acesta include o expozitie de arta interactiva, o serie de prezentari si performance-uri de arta new media, precum si o intalnire intre studentii facultatilor din Bucuresti si profesori de la programul de masterat Interface Cultures din Linz.

Vernisajul expozitiei va avea loc joi, 6 martie, ora 19.00, la Victoria Art Center (Calea Victoriei, nr. 12C). “Use at your own risk” este o expozitie de arta interactiva compusa din lucrari participante in 2013 la festivalul Ars Electronica si prezentata pentru prima oara in Romania. Toate proiectele au fost dezvoltate ca parte din programul de masterat Interface Culture Lab din cadrul Universitatii de Arte si Design din Linz.

Expozitia contine 14 proiecte diferite ale unor artisti care sunt din sau lucreaza in Austria: Cesar Escudero Andaluz (ES), Davide Bevilacqua (IT), Alberto Boem (IT), Alessio Chierico (IT), Chiara Esposito (IT), Rosemary Lee (US), Jaak Kaevats (EE), Mihaela Kavdanska (BG), Veronika Krenn (AT) & Vesela Mihaylova (BG), Oliver Kellow (AU), Nina Mengin (AT), Ivan Petkov (BG), Marie Polakova (CZ) & Veselina Dashinova (BG/UK) & Jan Spurny (CZ), Maša Jazbec (SI), Ioan Cernei (RO), Fabrizio Lamoncha (ES). Proiectele sunt realizate in medii diferite, de la arta multimedia si audio-video pana la food art performance.

Mai multe detalii despre eveniment gasiti AICI.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.