Primavara artistica a venit la TVR 2

Primavara aduce la TVR 2 cel mai interesant si incitant mix de programe in care emisiunile si documentarele in premiera absoluta se alatura noilor sezoane ale programe de succes de la TVR 2, precum si tronsoanelor de filme si spectacole pentru toate gusturile. Asadar, iata cum arata noutatile artistice din grila de programe.

Printre emisiunile noi de la TVR 2 se numara “Omul cu chitara”, cu Ducu Bertzi, din 2 martie, in fiecare duminica, de la ora 16.00 si “Om cu carte”, cu Ion Cristoiu, din 4 martie, in fiecare marti de la ora 21.10.

Oferta cinematografica la TVR 2 se imbogateste considerabil, cinefilii avand zile tematice diverse. Astfel, luni este seara filmului de arta, joi este Telecinemateca, vineri sunt programate filme pentru intreaga familie, sambata sunt filme de Oscar, iar duminica ramane, in continuare, dedicata exclusiv filmului romanesc. Referitor la noile seriale, la TVR 2 va debuta productia canadiana “Trandafirii salbatici” (foto), o saga a doua familii inclestate intr-o lupta acerba pentru supravietuire, care va putea fi urmarita, din 5 martie, in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 16.00.

Seara de luni ramane in continuare dedicata teatrului, la TVR 2 fiind programate, de la ora 20.10, spectacole in premiera.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *