Billy Idol revine in Romania pe 29 iunie

Legendarul Billy Idol revine in Romania anul acesta si le da intalnire fanilor sai pe 29 iunie, la Arenele Romane din Capitala, intr-un concert organizat de Events. O zi mai tarziu, pe 30 iunie, Idol canta in premiera la Cluj, pe stadionul Cluj Arena, in cadrul evenimentului organizat de Amprenta Advertising.

De la pionier al punkului la superstar planetar, Billy Idol este o emblema de peste trei decenii, un artist care si-a creat o nisa muzicala unica, castigand respectul fanilor pentru ca a reusit, de la bun inceput, sa faca loc arogantei atitudini punk in popul si rockul mainstream.

La fel de energic ca intotdeauna, Idol o porneste din nou la drum in vara lui 2014, dand fanilor din mai multe generatii ocazia de a canta alaturi de el intr-un show care va cuprinde toate hiturile sale. Il are alaturi de el pe partenerul sau de mult timp, o legenda el insusi – Steve Stevens (chitara). 
 
Membru al trupei Bromley Contingent, fan Sex Pistols, Billy Idol a fost vocalul popularei trupe britanice de punk Generatia X din 1976 pana la destramarea trupei, in 1981. Apoi a decis sa isi incerce norocul in America. Moment in care s-a cuplat cu geniul chitarii Steve Stevens, un parteneriat muzical important. De aici incolo, Billy a turnat hit dupa hit, printre care “Rebel Yell,” “White Wedding,” “Dancing With Myself,” „Flesh For Fantasy,” “Hot In the City,” „Eyes Without A Face,” and „Cradle of Love” si multe altele.
in octombrie 2014, Billy Idol isi va lansa autobiografia “Dancing with myself”, precum si primul sau album de studio din 2005 incoace.

Pre-sale: biletele Regular pentru concertul Billy Idol la Bucuresti sunt disponibile la pretul promotional de 128,4 lei pana pe data 25 martie inclusiv. Incepand cu data de 26 martie, pana in preziua concertului, bilete costa 160,5 lei. Pe 29 iunie, la intrare, biletele vor fi disponibile la pretul de 181,9 lei. Biletele Golden Ring nu fac obiectul presale-ului si sunt disponibile la pretul de 214 lei pana in ziua showului, cand vor costa 235,4 lei. Biletele se pot cumpara online pe www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti). Biletele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polona nr. 15.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.