El Negro sarbatoreste 15 ani si ruleaza la Scala

EL NEGRO, prima si cea mai longeviva trupa reggae din Romania, mentine de 15 ani stindardul genului la un nivel aliniat standardelor internationale, cultivand un stil profund, original si rafinat, rezonand cu un public select si selectiv. Cei 15 ani de prezenta consecventa in peisajul muzical vor fi sarbatoriti pe 29 martie, ora 20.00, la Cinema Scala, intr-un concert cu titlul: EL NEGRO RULEAZA LA SCALA.

“Mi-e dor de tine”, “Ploaia” si celelalte refrene iubite din repertoriul EL NEGRO vor starni amintiri, vor trezi pofta de viata, vor reaprinde gustul pentru libertate si pretuirea fata de bucuria vietii, intr-un show reggae pur.

Bogdan Negroiu aduce alaturi de el pe scena Cinematografului Scala instrumentistii care au fost parte din trupa de-a lungul anilor:  Alexandru Borsan (clape), Daniel “Beavis” Olteanu (tobe, samplers), Radu Niculescu (bass, actualmente la trupa lui Smiley), Bogdan Sandu (chitara, actualmente la Trupa Veche), Sebastian Serafimovici (trompeta, Orchestra Radio), Vlad “Dalto” Ionescu (bass), Lady Helenne (backing & lead vocal), Cristi Chelsoi (chitara).
 
Pentru concertul aniversar EL NEGRO – 15 ani s-au pus in vanzare trei categorii de bilete:
 
Categoria VIP – 80 lei (intalnire & poza cu trupa, afis cu autograf)
Categoria 2 – 50 lei (loc la parterul salii)
Categoria 3 – 20 lei (loc in balconul salii).
 
Biletele se gasesc in magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flanco, Librariile Adevarul si Eminescu, la Palatul National al Copiilor, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, in magazinele Germanos si Diverta, si online 
pe www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro, www.bilete.ro, www.iabilet.ro si www.myticket.ro.

EDIT 23 MARTIE 2013: Kompas Events anunta ca, din considerente interne, a decis anularea concertului aniversar “EL NEGRO – 15 ani” care ar fi trebui sa aiba loc pe 29 martie la Cinema Scala. Pentru recuperarea valorii biletelor, detinatorii sunt rugati sa contacteze incepand de luni, 24 martie, punctele de vanzare de la care au intrat in posesia acestora.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.