“12 ani de sclavie” se gaseste la pret redus pana pe 15 martie

Ajuns la al doilea tiraj, volumul “12 ani de sclavie”, editat la Meteor Press, acapareaza tot mai mult publicul cititor, dornic, pe de o parte, sa descopere evenimentele dramatice care s-au derulat pe parcursul celor 12 ani petrecuti de autor pe plantatiile din Sud in cele mai coplesitoare conditii, iar pe de alta parte, curios sa surprinda in lectura emotiile sugerate de filmul omonim, castigator al Premiului Oscar la sectiunea Cel mai bun film de lungmetraj si la sectiunea Cel mai bun scenariu.

Solomon Northup, nascut om liber in statul New York, unde a fost educat si a devenit un violonist de culoare iscusit, a fost atras in Washington cu promisiunea angajarii ca muzicant intr-un spectacol. In schimb, a fost drogat si s-a trezit intemnitat, fiind ulterior vandut in Sud, unde a trait 12 ani ca sclav. Evenimentele relatate de el sunt impresionante: cumpararea sclavilor, biciuirile, vanatoarea cu caini a fugarilor, siluirea femeilor care atrageau privirile stapanilor si truda necontenita.

“12 ani de sclavie” este poate cea mai importanta relatare despre sclavie scrisa vreodata, reprezentand o fresca a experientei umane dusa pana la extremele supravietuirii.

Pana pe 15 martie, cartea se poate achizitiona cu o reducere de 25%, de pe site-ul editurii, www.meteorpress.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.