Mircea Dinescu vine la Trialogurile de la ARCUB

Cea de-a doua editie a evenimentului Trialoguri la ARCUB va avea loc joi, 13 martie, incepand cu ora 20.00, la Ceainaria ARCUB din Str. Batiste nr. 14. Invitatul special al serii este poetul Mircea Dinescu, “copilul teribil” al literaturii romane a anilor ’70, cel care, dupa ani la rand in care s-a dedicat publicisticii, a revenit, cu aceeasi pasiune, la poezie.

Intr-un cadru intim si o atmosfera relaxata, alaturi de jurnalistul cultural Matei Martin, Mircea Dinescu va aborda un subiect mereu dezbatut, dar niciodata epuizat: femeia, pe care la un moment dat in versurile sale a numit-o icoana cu picioare lungi.

Participantii la eveniment vor avea prilejul de a se delecta cu povesti amuzante si perspective interesante asupra ideii de feminitate, precum si cu acordurile muzicii interpretate de Aylin.

Accesul la eveniment se face in baza unui bilet de intrare in valoare de 25 lei, care poate fi achizitionat de la Casa de Bilete ARCUB, din Str. Batiste nr. 14.
Informatii despre invitatii urmatoarelor intalniri si inregistrari video extrase din fiecare editie anterioara sunt disponibile pe www.arcub.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *