Concert caritabil pentru copiii cu autism: “Suflet in culori”

Asociatia pentru Muzica, Arta si Cultura si Asociatia Help Autism, in parteneriat cu Societatea Romana de Radiodifuziune, Centrul InfoEuropa din cadrul Ministerului Afacerilor Externe, Tarom, Floria.ro si Wagner Arte Frumoase si Povesti organizeaza evenimentul “SUFLET IN CULORI” joi, 3 aprilie, incepand cu ora 19.00, pe scena Salii Radio din Bucuresti.

Stiati ca in 2 aprilie este Ziua Internationala de Constientizare a Autismului? Asociatia pentru Muzica, Arta si Cultura si Asociatia Help Autism au demarat un proiect comun de informare si constientizare si, in acelasi timp, o campanie de strangere de fonduri in beneficiul copiilor care sufera de Tulburari din Spectrul Autismului (TSA).

Concertul caritabil organizat in beneficiul copiilor cu autism va fi sustinut de patru tineri artisti: soprana Rodica Vica, tenorul Stefan Pop, violonistul Vlad Maistorovici si pianistul pianistul Stefan Doniga. Evenimentul va fi prezentat de actrita Manuela Harabor si Marius Constantinescu.

In Romania, sunt aproximativ 30 000 de persoane care sufera de Tulburari din Spectrul Autismului. In lume, 1 baiat din 84 si 1 fetita din 157 sufera de autism. Autismul poate sa apara in orice familie, indiferent de rasa, etnie, zona geografica, nivel de educatie. Prin organizarea acestui concert caritabil se urmareste strangerea de fonduri din vanzarea unui numar aproximativ de 800 de bilete. Suma colectata va usura activitatea Asociatiei Help Autism si va oferi acces la terapie gratuita unui numar cat mai mare de copii diagnosticati cu autism. Mai multe detalii cu privire la activitatile desfasurate de Asociatia Help Autism gasiti pe site-ul www.helpautism.ro.

Biletele se gasesc online pe www.eventim.ro si in reteaua Eventim, la Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librariile Humanitas, Librariile Carturesti.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.