19-23 martie: Kilipirim, editia de primavara

Kilipirim, editia de primavara, va avea loc in perioada 19-23 martie, la Sala Dalles, zilnic intre orele 10.00 si 20.00. Targul reprezinta o ocazie pentru iubitorii de lectura din Bucuresti de a achizitiona carti cu reduceri substantiale din oferta editurilor autohtone. Fiecare expozant va practica reduceri substantiale de preturi de pana la 80%. Intrarea este libera.

Pe parcursul celor cinci zile de Kilipirim, organizatorii le propun participantilor o serie de evenimente dedicate atat copiilor, adolescentilor, cat si cititorilor cu experienta: de la evenimente care au ca public-tinta pe iubitorii de literatura, la evenimente dedicate celor interesati de carti de popularizare.

„Asa cum v-am obisnuit in fiecare primavara, Kilipirim va asteapta, intre 19 si 23 martie, la Galeria Dalles, cu oferte noi de carte pentru toate varstele. Pentru a doua oara in istoria targului nostru, vom avea si un calendar de evenimente, gandite pentru toate gusturile. Romanul de dragoste, literatura romana contemporana, astrologia, bestseller-uri nou aparute la noi sunt doar cateva dintre temele din programul de evenimente. Prietenii nostri nu trebuie decat sa faca o plimbare la Kilipirim si se vor convinge din nou ca, la acest targ de carte, literatura buna nu e un lux.” (Louisa Udrescu, organizator)

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.