Dragostea e chimie, nu magie, mai ales cand esti farmacist

Fericirea nu are o formula chimica. Sau are? Comedia cu accente de drama “Better Living Through Chemistry/Dragostea e chimie, nu magie”, regizata de Geoff Moore si David Posamentier, cu Sam Rockwell in rolul principal si distribuita la noi de Ro Image a intrat in cinematografele din Romania pe 14 martie.

“Dragostea e chimie, nu magie” este un film despre felul in care viata banala a unei persoane poate lua o turnura neasteptata atunci cand astrele se aliniaza diferit si despre cat de repede se poate schimba totul atunci cand vechile reguli personale sunt uitate.

Doug e sotul Karei, care e mai interesata de performantele sportive decat de fericirea sotului ei si tatal lui Ethan, de care nu stie cum sa se apropie, pentru ca tanarul e obraznic, rebel, asculta rock si nu-si suporta parintii. In plus, Doug tocmai a cumparat o farmacie de la socrul sau, genul de individ obisnuit sa nu-i iasa nimeni din cuvant, si nici macar acolo nu e fericit, pentru ca nu e in stare sa-si managerieze cum trebuie personalul. Cu alte cuvinte, desi in calitate de farmacist are un leac pentru toata lumea, pe el nu stie cum si cu ce sa se trateze pentru a avea o existenta mai placuta.

Viata frustranta a lui Doug apuca pe un drum nou in seara in care, livrand medicamentele suferinzilor din cartier, o cunoaste si pe Elizabeth, o sotie-trofeu cum altfel decat si frumoasa si plictisita, care trece prin casnicia cu ocupatul ei sot ajutandu-se de droguri usoare care se gasesc la farmacie. Unindu-si frustrarile, cei doi trec prin tot felul de aventuri mai mult sau mai putin absurde, care ii ajuta in cele din urma si pe unul si pe celalalt: pe Elizabeth sa lase in urma povara unei casnicii de fatada si pe Doug sa isi gaseasca doza necesara de curaj pentru a se apropia de fiul sau si a tine piept atitudinii arogante a sotiei si a socrului sau.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *