Expozitie de fotografie: „Without Face”

DanaArtGallery va invita la vernisajul expozitiei de fotografie „Without Face”, apartinand fotografului roman Dragos Malaescu, marti, 25 martie 2014, incepand cu ora 19.00, la Galeria Odeon (Calea Victoriei, nr. 40-42, Bucuresti). Expozitia este deschisa publicului in perioada 25 martie – 15 aprilie.

„Without Face” este o expozitie care alatura o serie de fotografii conceptuale realizate de catre Dragos Malaescu. Fiecare fotografie expusa absoarbe privitorul intr-o poveste misterioasa, imaginata dincolo de chipurile personajelor fotografiate.

Artistul alege sa isi exprime propriile viziuni creative prin intermediul acestor metafore vizuale. Obscuritatea care invaluie imaginile si ingeniozitatea obiectelor utilizate provoaca imaginatia publicului, ilustrand totodata o viziune artistica inedita.

Cei opt ani de experienta in fotografie, pasiunea nemarginita si curiozitatea pentru acest domeniu au modelat activitatea artistica a tanarului fotograf. Pana in prezent, lucrarile acestuia au fost expuse in cadrul mai multor expozitii de fotografie personale si colective, atat in Bucuresti, cat si in strainatate. Participarea in cadrul expozitiei de fotografie Story of the Creative din New York a reprezentat pentru tanarul fotograf momentul culminant al anului 2013.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.