Ia-ti biletul cu reducere la Billy Idol!

Fanii lui Billy Idol isi mai pot cumpara pana pe 25 martie bilete cu discount la concertul pe care superstarul il sustine pe 29 iunie 2014 in Bucuresti, la Arenele Romane, in cadrul turneului sau european de vara. Pana martea viitoare inclusiv, biletele in Ring au 20% reducere, achizitionate in reteaua Eventim.

Incepand de pe 12 iunie, Billy Idol lasa America pentru a sustine concerte in toata Europa. Elvetia, Germania, Slovenia, Serbia, Macedonia si Romania sunt destinatiile care figureaza pana acum pe lista traseului sau european, astfel artistul vizitand Romania pentru a doua oara.

In 2006, tot la invitatia Events, Billy Idol a ajuns pentru prima oara la Bucuresti, unde a sustinut un show glam-rock excelent in fata a peste 4000 de spectatori. La finalul acestui an, in octombrie, Billy Idol a mai promis ca-si va lansa autobiografia “Dancing with myself”, precum si primul sau album de studio din 2005 incoace.

Biletele Regular sunt disponibile la pretul promotional de 128,4 lei pana pe data 25 martie inclusiv. Incepand cu data de 26 martie, pana in preziua concertului, bilete costa 160,5 lei. Pe 29 iunie, la intrare, biletele vor fi disponibile la pretul de 181,9 lei. Biletele Golden Ring nu fac obiectul promotiei si sunt disponibile la pretul de 214 lei pana in ziua showului, cand vor costa 235,4 lei. Biletele se pot cumpara online pe www.eventim.ro sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti). Biletele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polona, nr. 15.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.