Inca 10 zile de bilete reduse la Amon Amarth

Au mai ramas doar 10 zile in care fanii isi pot achizitiona bilete pentru concertul Amon Amarth din 29 aprilie, de la Arenele Romane, la pretul promotional de 87 de lei, data limita fiind 31 martie. Incepand cu 1 aprilie, biletele vor costa 95 de lei. In deschiderea formatiei suedeze va canta God – The Barbarian Horde, care anul acesta implineste 20 de ani de existenta. Trupa va celebra evenimentul printr-un turneu special si prin lansarea unui EP, “Zal Mox”, care preceda noul disc, care va aparea la finele lui 2014.

Pe data de 27 aprilie 2014 va avea loc, in Club Colectiv din Bucuresti (str. Tabacarilor 7), un warm-up party Amon Amarth, unde vor canta Neutron si God – The Barbarian Horde. Pe langa concerte, fanii vor avea parte si de un playlist cu cele mai iubite cantece semnate Amon Amarth si proiectii de videoclipuri. Intrarea la eveniment este LIBERA.

Doua categorii de bilete sunt deja sold-out la concertul din 29 aprilie. Este vorba despre biletele disponibile prin card, la pretul promotional de 78 de lei, si biletele VIP. Biletele ramase pot fi procurate din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe www.eventim.ro).

Preturile biletelor:

87 lei pentru urmatoarele bilete, pana la data de 31 martie 2014 (ramane valabila si plata prin card)
95 lei in perioada 1-28 aprilie 2014 (plata prin card)
110 lei pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 29 aprilie 2014. Acestea se achizitioneaza DOAR la intrarea in locatia evenimentului

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.