Invitatie la teatru si concurs: “Sase din 49”

Teatrul de Arta va invita sambata, 29 martie, de la ora 20.15, la spectacolul “Sase din 49”, in regia lui Alexandru Maftei, cu Dana Voicu si Liviu Cheloiu, in care veti vedea ce se poate intampla unui cuplu de oameni simpli atunci cand sunt pusi in fata unui bilet de loterie castigator care valoreaza 10 milioane de euro.

Cei doi, sot si sotie, parintii a doi adolescenti, trec de la bucurie frenetica la imaginatie bolnava si frica paralizanta si toate problemele din relatia lor ies la iveala treptat, intr-o insiruire tragi-comica, culminand cu un gest extrem.

Cu ocazia spectacolului de sambata, Teatrul de Arta Bucuresti va invita la un concurs unde puteti castiga o invitatie dubla la spectacolul “Sase din 49” de sambata, 29 martie, ora 20.15. Tot ce aveti de facut este sa raspundeti printr-un comentariu la acest articol la intrebarea de mai jos, iar castigatorul va fi ales prin tragere la sorti. Va rugam ca in comentariu sa va treceti numele real si complet, invitatia dubla urmand a fi ridicata de castigator de la intrare (Str. Sf. Stefan, nr. 21, sector 2, Bucuresti), in seara spectacolului, pe baza cartii de identitate. Concursul se incheie pe 25 martie 2014, ora 23.55. Numele castigatorului va aparea la finalul acestui articol pe 26 martie 2014.

Intrebarea pentru concurs este: La ce data a avut loc premiera spectacolului “Sase din 49” (zi, luna, an)?
Raspunsul poate fi gasit pe www.4arte.ro.

Castigatorul este LAZAR ADRIAN. Invitatia dubla va putea fi ridicata de la intrare in seara spectacolului.

Share

One thought on “Invitatie la teatru si concurs: “Sase din 49”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.