Jaz Compas Live continua cu Jazappella si Cristian Soleanu

ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti si Revista Jazz Compas continua aventura jazzului din Capitala. Sambata 29 martie, la Sala ARCUB, au loc doua concerte in aceeasi seara: JAZZAPPELLA – My Butterfly, cu incepere de la ora 20.00 si CRISTIAN SOLEANU – The Art of Quartet, de la ora 21.30.

Reunind cinci tineri muzicieni talentati (Ana-Cristina Leonte, Ana Bancescu, Bogdan Tudor, Elena Morosanu, Zoltan Andras), JAZZAPPELLA este singurul grup vocal de jazz din Romania care canta à cappella. Repertoriul abordat este foarte divers, de la jazzul clasic si contemporan, pana la hit-uri pop, sansonete, colinde sau teme celebre din muzica de film.

Condus de redutabilul saxofonist Cristian Soleanu si avandu-l ca baterist de referinta, lider de grup si educator pe Vlad Popescu, Cristian Soleanu Quartet, din care mai fac parte chitaristul Sorin Romanescu si mai tanarul Adrian Stoenescu (orga Hammond), propune o combinatie sonora inedita atat din punctul de vedere al instrumentatiei, cat si din punctul de vedere al conceptiei muzicale.

Accesul la eveniment se va face incepand cu ora 19.30. Participantii vor putea castiga premii surpriza prin tragere la sorti in seara Jazz Compas Live. Detalii pe pagina Facebook Jazz Compas sau la http://www.jazzcompas.com

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.