Dream Theater concerteaza in Romania pe 28 iulie

Dream Theater revine in Romania pe 28 iulie, la Romexpo, intr-un concert care face parte dintr-un amplu turneu, intitulat “An evening with Dream Theater – Along for the Ride Tour 2014”. Conceptul show-ului este de a introduce fanii total in lumea Dream Theater, purtandu-i intr-o incursiune muzicala care va cuprinde toate piesele-etalon ale trupei.

De peste un sfert de secol, Dream Theater sustine turnee lungi in toata lumea, uimind de fiecare data fanii cu show-uri din ce in ce mai mari si mai complexe. Anul trecut, Dream Theater a lansat cel de-al 12-lea album, care a fost primit cu entuziasm de public si de critici.

Accesul publicului la eveniment se va permite de la ora 18.30, iar concertul va incepe la ora 20.00. Organizatorii au scos la vanzare un numar limitat de bilete, la trei categorii de pret. Astfel, la categoria VIP sunt disponibile doar 300 de bilete cu loc, la pretul de 460 de lei pe bilet; Categoria Golden Circle dispune de 2000 de bilete, la pretul de 220 de lei pe bilet; iar la categoria Normal Circle vor fi puse in vanzare 8000 de bilete la pretul de 140 de lei pe bilet. Biletele se gasesc in reteaua Eventim – magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești și online pe www.eventim.ro.

Evenimentul “An evening with Dream Theater – Along for the Ride Tour” in Romania este organizat de Phoenix Entertainment.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.