„Mirandolina” ii asteapta pe copii la Opera Comica

Calendarul lunii aprilie este unul atipic pentru OPERA COMICA PENTRU COPII. Pentru a veni in intampinarea institutiilor de invatamant care deruleaza, in saptamana 7-11 aprilie, programul numit „Scoala altfel: Sa stii mai multe, sa fii mai bun!”, dedicat activitatilor extracurriculare si extrascolare, OCC a programat baletul „Mirandolina” in fiecare zi intre 7 si 11 aprilie (de la orele 11.00 si 13.00). In plus, puteti vedea spectacolul si marti, 1 aprilie, tot de la 11.00 sau 13.00.

MIRANDOLINA inseamna o poveste vesela si plina de farmec a tinerei carismatice care mosteneste de la tatal sau un han la Florenta. Numerosii calatori care trec pragul hanului ii fac curte frumoasei Mirandolina, care trebuie sa faca fata cu istetime avansurilor celor din jurul ei, pretext pentru crearea multor situatii comice.

Coregrafia spectacolului este semnata de Mihai Babuska, scenografia este realizata de Viorica Petrovici, asistent de coregrafie este Catalin Caracas, iar in distributie ii veti aplauda pe artistii OPEREI COMICE PENTRU COPII: Theodora Munteanu, Alis Gheorghe, Andreea Soare, Alexandra Corneanu, Claudia Iagar, Sabina Chirila, Andy Ardeleanu, Mihai Pricope, Daniel Manea, Ionut Birjovanu, Octavian Iuga, Andrei Dogaru si Roberta Enisor.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.