Yaya Han participa la East European Comic Con

Yaya Han, cunoscuta pentru costumele sale la evenimentele de acest gen din lume, va fi prezenta ca invitat la cea de a doua editie a East European Comic Con care va avea loc in perioada 9-11 Mai la Romexpo Bucuresti. Yaya este designer de costume, model si cosplayer cu o experienta de peste 15 ani. Pana in prezent a facut peste 250 costume ale unor personaje din animatii japoneze, benzi desenate, jocuri video, sci-fi si propriile desene.

Creatiile sale complexe si foarte bine executate au castigat numeroase premii si aprecieri in SUA, fiind astfel invitata atat ca prezentatoare, interpreta, dar si ca membru al juriului in concursurile de profil a peste 100 de conventii si alte evenimente din toata lumea.

Yaya Han va participa in calitate de invitat de onoare la cea de-a doua editie a East European Comic Con, alaturi de alti cosplayeri renumiti. Giada Robin este una dintre acestia – cosplayer de origine italiana, a fost recunoscuta in cadrul CWM (Cosplay World Master) ca artist cosplay reprezentativ pentru Italia.

Concursul de Cosplay este cea mai importanta competitie a unui eveniment de tipul EECC. Acesta se va desfasura pe scena principala a Comic Con-ului, iar premiile vor fi pe masura. Doritorii se pot inscrie in concurs cu propriile costume, pana pe data de 18 Aprilie. Acestia vor sustine pe scena principala o scurta sceneta sau o prezentare a costumului.

Biletele pentru East European Comic Con pot fi achizitionate din retelele Myticket, Eventim si din magazinele Diverta din tara.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.