Revista Atelierul implineste patru ani

In data de 1 aprilie 2014, Revista Atelierul implineste 4 ani de activitate, ocazie cu care echipa Atelierul doreste sa primeasca multe poze si mesaje de apreciere de la cititori. Asadar, trimite mesajul tau, gandurile bune, chiar si o fotografie sau mai multe cu tine pentru Revista Atelierul (nu uita sa mentionezi si numele fotografului) in perioada 26 martie – 25 aprilie la adresa de mail poza@revista-atelierul.ro.

Daca nu doresti sa apari in poza, echipa Atelierul se bucura si la primirea unei felicitari personalizate cu un mesaj pe masura. Imaginile vor fi publicate pe www.revista-atelierul.ro si pe pagina de FB Revista Atelierul. 🙂

Proiectul Revista Atelierul a aparut in momentul in care cultura designerilor de produs si a creatorilor de obiecte unicat a inceput sa prinda amploare in Romania si a devenit tot mai necesara o structura in cadrul careia artizanii, creatorii, designerii de produs sa se poata organiza si exprima. Revista Atelierul, din anul 2010 si pana in prezent, a construit si dezvoltat o platforma-comunitate pentru toti cei interesati de acest domeniu creativ: artizani, viitori creatori de produse unicat, manageri culturali, designeri si creatori de produs & publicul targetat.

In cei patru ani a reusit sa transforme in realitate ce si-a propus si chiar mai mult decat atat. Atelierul are peste 50 de membri, redactori, editori si organizatori in cadrul Revistei Atelierul, peste 18.000 de fani pe pagina de Facebook, peste 500 de participanti la swapuri, peste 100 de expozanti la evenimentele sale, peste 1.500 de articole publicate pe www.revista-atelierul.ro si un nou site events.revista-atelierul.ro unde gasesti informatii despre concursuri, evenimente, ateliere si giveaway-uri organizate de cei mai reprezentativi si populari artisti si designeri din domeniu.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.