„Domnisoara Iulia” isi face aparitia la Artidava

Centrul Artidava (Henri Coanda, nr. 38) va invita sambata, 5 aprilie, la spectacolul „Domnisoara Iulia” de August Strindberg, in regia lui Jenniffer Corrales. Daca in timpul liber Strindberg avea placerea de a picta si fotografia, in timpul spectacolului va puteti delecta cu una dintre bauturile pe care le bea domnisoara Iulia.

Din distributie fac parte:

Roxana Radu – a terminat UNATC in 2006. Referitor la rolul Kristin, SPUNE: „O provocare, explorarea unui loc din interiorul ei putin vizitat pina acum, o noua etapa in dezvoltarea mea artistica”

Ciprian Almasan – a terminat Institutul de Teatru  din Tg. Mures in 2006, a fost angajat  la Teatrul din Petrosani. „Rolul Jean este un personaj pe care n-ai cum sa nu ti-l doresti ca actor, in primul rand datorita complexitatii sale si a muncii pe care trebuie sa o depui pentru a-l aduce in fata publicului in cea mai sincera forma.”

LilianaPana – actrita la Teatrul Mic. „Mi s-a incredintat acest rol si am trudit sa gasesc ceea ce ma deosebeste de Iulia si nu ceea ce ma apropie. M-am daruit cu toata fiinta mea  acestei intamplari, echipei, spatiului acestei case, dorintei de a fi un om al lumii. O intalnire sublima, inca o treapta importanta in calatoria mea de actrita, avand sentimentul unui explorator decat al unui creator”.

„Lucrul la acest spectacol mi-a demonstrat inca o data ca trebuie sa-ti stabilesti inca de la inceput care este miza, sa-ti asumi proiectul ca o cautare, o cautare in spatiu, o cautare intr-un text clasic,iintr-un anumit tip de teatralitate, o cautare intr-o echipa mixta de actori. In proiectul asta ne-am pasat mingea de la unul la altul, adica am invatat unul de la altul, fiecare cu experienta lui, cu gustul lui pentru teatru, cu modul diferit de a procesa lucrurile si de a se raporta la ele.” – Jenniffer Corrales

Alte reprezentatii vor mai avea loc in datele de 9 si 16 aprilie iar intrarea la eveniment este de 30 lei.

Pentru informatii si rezervari sunati la 0735.066.558.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.