“Domnisoara Iulia” isi face aparitia la Artidava

Centrul Artidava (Henri Coanda, nr. 38) va invita sambata, 5 aprilie, la spectacolul “Domnisoara Iulia” de August Strindberg, in regia lui Jenniffer Corrales. Daca in timpul liber Strindberg avea placerea de a picta si fotografia, in timpul spectacolului va puteti delecta cu una dintre bauturile pe care le bea domnisoara Iulia.

Din distributie fac parte:

Roxana Radu – a terminat UNATC in 2006. Referitor la rolul Kristin, SPUNE: “O provocare, explorarea unui loc din interiorul ei putin vizitat pina acum, o noua etapa in dezvoltarea mea artistica”

Ciprian Almasan – a terminat Institutul de Teatru  din Tg. Mures in 2006, a fost angajat  la Teatrul din Petrosani. “Rolul Jean este un personaj pe care n-ai cum sa nu ti-l doresti ca actor, in primul rand datorita complexitatii sale si a muncii pe care trebuie sa o depui pentru a-l aduce in fata publicului in cea mai sincera forma.”

LilianaPana – actrita la Teatrul Mic. “Mi s-a incredintat acest rol si am trudit sa gasesc ceea ce ma deosebeste de Iulia si nu ceea ce ma apropie. M-am daruit cu toata fiinta mea  acestei intamplari, echipei, spatiului acestei case, dorintei de a fi un om al lumii. O intalnire sublima, inca o treapta importanta in calatoria mea de actrita, avand sentimentul unui explorator decat al unui creator”.

“Lucrul la acest spectacol mi-a demonstrat inca o data ca trebuie sa-ti stabilesti inca de la inceput care este miza, sa-ti asumi proiectul ca o cautare, o cautare in spatiu, o cautare intr-un text clasic,iintr-un anumit tip de teatralitate, o cautare intr-o echipa mixta de actori. In proiectul asta ne-am pasat mingea de la unul la altul, adica am invatat unul de la altul, fiecare cu experienta lui, cu gustul lui pentru teatru, cu modul diferit de a procesa lucrurile si de a se raporta la ele.” – Jenniffer Corrales

Alte reprezentatii vor mai avea loc in datele de 9 si 16 aprilie iar intrarea la eveniment este de 30 lei.

Pentru informatii si rezervari sunati la 0735.066.558.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.