“Sufletul romanesc” se intoarce acasa

Dupa succesul repurtat la sfarsitul lunii martie pe scena Teatrului “Mihai Eminescu” din Chisinau, maestrul DAN PURIC va prezenta spectacolul “Suflet Romanesc” (scenariul si regia Dan Puric) la sediul Companiei de teatru “Passe-Partout” din sala Rapsodia, str. Lipscani nr. 53, sambata 12 Aprilie de la ora 19.00.

Dan Puric spune, prin pantomima, povestea iesirii din comunism a poporului roman, a incercarii lui de adecvare la sistemul occidental, cu pretul unor umilinte si a unor suferinte majore, in absenta unei adevarate intelegeri din partea Occidentului. “Dedic acest spectacol poporului roman, frumusetii lui interioare necorupte, care intr-o zi il va ajuta sa se refaca. Iubind aceasta frumusete va avea puterea ca odata plecat in lume sa-i tamaduiasca si pe altii.” Dan Puric

Biletele costa 80, respectiv 50 lei. Rezervarile se fac la Casa de bilete a Companiei de teatru “Passe-Partout Dan Puric”, str. Lipscani 53, telefon 021-315.89.80 sau 0761.319.819. Program: Marti-Miercuri: 11 – 18, Joi – Duminica: 12 – 19.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.