Expozitie de pictura si desen: „Meridian”

Vernisajul expozitiei „Meridian” semnata Kyle Fitzpatrick, curator Diana Dochia, va avea loc marti, 15 aprilie 2014, ora 19.30 la ANAID ART GALLERY. Expozitia „Meridian” face parte din seria de evenimente 10 ani de arta contemporana la Anaid Art Gallery 2004 – 2014 si va putea fi vizitata in perioada 15 aprilie – 10 mai 2014, in intervalul ora 11-19 (L-V), respectiv 10-18 (sambata).

„Meridian” este prima expozitie personala a artistului american Kyle Fitzpatrick pe scena artistica bucuresteana. Prezent in numeroase expozitii de grup, Kyle Fitzpatrick va prezenta in cadrul Anaid Art Gallery o selectie de lucrari de pictura de mari dimensiuni si o serie de desene.

Expozitia „Meridian” a artistului american Kyle Fitzpatrick repune in discutie problemele artei contemporane legate de materie si materialitate. Folosirea in cadrul demersului sau artistic a unei varietati de elemente si texturi contribuie la sublinierea nuantelor legate de modul de interpretare si tratare a panzei luate in stapanire.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.