“D’ORA” se lanseaza in cinematografele din Romania pe 25 aprilie

S-a bucurat de succes la Londra, iar acum isi lanseaza filmul de debut la Bucuresti: actrita si regizoarea Delia Antal, stabilita de zece ani in Marea Britanie anunta cu emotie lansarea “D’ORA”, care va rula din 25 aprilie in principalele cinematografe din Bucuresti si din tara. In Capitala va putea fi vizionat la Grand Cinema Digiplex (Baneasa Shopping City), Hollywood Multiplex – Mall Vitan, Cinema Europa, Cinema Patria si Cinema Scala.

Lansarea de gala va avea loc pe 24 aprilie, de la ora 19.00, la Cinema Studio (Bd. Gen. Gheorghe Magheru 29, sector 1, Bucuresti), in cadrul careia actrita si regizoarea Delia Antal va prezenta invitatilor sai o parte dintre actorii cuprinsi in distributia filmului, dar si proiectul la care a lucrat vreme de trei ani, iar cateva personalitati din industria filmului vor rosti cateva cuvinte despre pelicula. Din distributia filmului fac parte, pe langa Delia Antal, si Mihai Arsene, Sophie Brabenac, Ian Knauer, Michael Ellis.

Scene nud, viol, emigrare, trafic de oameni, droguri, religie, compromisuri – toate acestea se gasesc in “D’ORA”, film inspirat din controversata carte cu acelasi nume, dar si din crunta realitate traita de romanca stabilita de noua ani si jumatate la Londra.

„Filmul “D’ORA” este o lectie de emigrare. Ca producator al filmului imi doresc foarte mult ca “D’ORA” sa fie distribuit atat in cinematografele din Romania cat si la nivel international, sa aiba audienta foarte mare, sa inspire si sa educe intr-un fel sau altul,deoarece acest film are un subiect real, captivant si actual.” (Delia Antal)

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.