Vino la Stelele Rockului Romanesc si sprijina Festivalul “Folk You!”

Un mesaj-manifest lansat de Marius Tuca aduce la cunostinta publicului ca, in loc sa fie o editie aniversara, cea de a zecea editie a festivalului “Folk You” s-ar putea sa nu mai fie deloc, din considerente financiare. In acest context, TROOPER a decis sa vina in sprijinul festivalului, care ar trebui sa aiba loc in perioada 31 iulie – 3 august la Vama Veche, donand o parte din incasarile rezultate din vanzarea biletelor pentru concertul STELELE ROCKULUI ROMANESC in beneficiul „Folk You!”.

Coiotu’ a explicat astfel initiativa formatiei: „A sosit momentul sa ducem noi mai departe aceasta poveste… pentru fericirea pe care a reusit an de an sa o aduca, pentru muzica, pentru mare, pentru Florian Pittis, pentru sufletele noastre! Nu putem lasa o traditie sa moara! Haideti alaturi de noi pe 26 aprilie, pentru ca in primele zile de august sa ne regasim in Vama Veche!”

TROOPER a anuntat si faptul ca, in cazul in care formatia va fi solicitata pentru a canta pe scena „Folk You!” va onora, gratis, invitatia.

Oricine poate investi in a zecea editie a Festivalului „Folk You” prin donatii in conturile de mai jos:

RO15BRDE445SV51727044450 – cont curent RON;
RO74BRDE445SV51727804450 – cont EURO;
RO87BRDE445SV51728514450 – cont USD.

Pentru concertul din 26 aprilie sunt in vanzare urmatoarele categorii de bilete:

Categoria 1 – 100 lei – meet & greet cu Trooper, Cristi Minculescu, Nutu Olteanu

Categoria 2 – 50 lei – Golden Circle

Categoria 3 – 20 lei – Normal Circle

Biletele se gasesc in magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flanco, Librariile Adevarul si Eminescu, la Palatul National al Copiilor, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, in magazinele Germanos, Orange, Vodafone si Diverta, si online pe www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro, www.bilete.ro, www.iabilet.ro, www.metalhead.ro/bilete, www.eventim.ro si www.myticket.ro

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.