Curs introductiv de filosofie si psihologie

Organizatia Noua Acropola va invita la un curs introductiv de filosofie si psihologie, care se deschide marti 22 aprilie 2014, de la ora 18.30, in sediul de pe Strada Atanasie Demostene, nr.7 (zona Cotroceni), sector 5, Bucuresti. Cursul dureaza aproximativ 3 luni, cu periodicitate saptamanala, cu un cost total de 250 de lei (150 pentru elevi si studenti).

Filosofia inseamna dragoste de intelepciune, cautarea raspunsului la cele mai profunde intrebari ale omului: Ce este viata? Ce este omul? Exista un sens al vietii? Putem face lumea un loc mai bun? Ce este fericirea? De ce exista suferinta? Ne putem cunoaste pe noi insine? Putem deveni mai buni? 
       
Cursul va permite sa va apropiati de gasirea raspunsului la aceste intrebari fundamentale ale vietii prin intermediul studiului comparat al invataturilor celor mai importanti intelepti ai umanitatii si a celor mai evoluate civilizatii din istorie: India, Tibet, Egipt, China, Grecia, Roma. Ce vi se propune este o intalnire cu ideile filosofice prezentate ca solutii reale in fata problemelor cotidiene, ca instrumente de autocunoastere, pentru a trai o viata mai profunda si mai autentica. Cele douasprezece teme ale cursului vor cerceta in mod activ etica, sociopolitica si filosofia istoriei.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.