Zoli TÓTH devine “Bach in ShowBiz”

Zoli TÓTH – promotorul muzicii neconventionale de percutie din Romania – este “Bach in ShowBiz” incepand cu data de 30 aprilie. Artistul pregateste un spectacol extraordinar, cu muzica de Adrian Enescu pe teme de Johann Sebastian Bach completata cu un show unic de proiectii 3D marca “Les Ateliers Nomad”. Toate acestea intr-un turneu national care se va incheia pe 5 iunie.

Fondator si lider al trupei SISTEM, Zoli TÓTH doreste ca prin Turneul “Bach in ShowBiz” sa revina la formatia sa de muzician clasic, trecuta insa prin filtrul experientei lui in showbiz. “Era un vis mai vechi sa realizez un proiect fusion in care sa combin muzica clasica si ceea ce am invatat in showbiz. Desi in facultate l-am cam urat pe domnul Bach, astazi ma bucur mult sa pot “profita” de genialitatea lui. Alaturi de echipa mea, am reusit sa-l reinventam pe Marele Bach, o provocare deloc usoara, mai ales atunci cand asteptarile publicului de azi sunt foarte mari. Formula unica a instrumentelor de pe scena (vioara, violoncel, marimba si vibrafon), programul divers, dinamic, plin de efecte speciale, culoare si energie, combinatia intre clasic, jazz, pop sau rock, fac din “Bach in ShowBiz” cel mai provocator proiect in care m-am implicat pana astazi. Sper din tot sufletul ca munca noastra sa se regaseasca pe zambetul de final al publicului acestor spectacole”, declara Zoli TÓTH.

Artistul nu pleaca singur in turneu, ci este insotit de colegii din proaspat-infiintatul sau ansamblu – Zoli TÓTH Project: Amalia Gisca – vioara, Flaminia Nastai – violoncel si Bogdan Pop – percutie. Muzica spectacolului este compusa de Adrian Enescu, una dintre cele mai proeminente figuri ale muzicii romanesti. Celebrul semnatar al piesei “Buna seara, iubito” a compus muzica pentru 65 de filme romanesti si straine, pentru piese de teatru si spectacole de balet prezentate in intreaga lume.

In perioada 23 aprilie – 5 iunie Zoli TÓTH Project are urmatorul itinerar:

30 aprilie – Ploiesti – Filarmonica Paul Constantinescu, ora 19.00
4 mai – Craiova – Filarmonica Oltenia, ora 19.00
5 mai – Timisoara – Filarmonica Banatul, ora 19.00
9 mai – Oradea – Filarmonica de Stat, ora 19.00
10 mai – Satu Mare – Filarmonica Dinu Lipatti, ora 19.00
11 mai – Cluj-Napoca – Colegiul Academic, ora 19.00
16 mai – Pitesti – Casa de Cultura a Sindicatelor, ora 19.00
23 mai – Brasov – Sala Patria, ora 19.00
24 mai – Targu Mures – Palatul Culturii (Sala Mare), ora 19.00
25 mai – Sibiu – Sala Thalia, ora 19.00
5 iunie – Bucuresti – Sala ArCub, ora 19.00

Mai multe informatii despre Turneul National “Bach in ShowBiz” sunt disponibile pe www.zolitoth.ro, iar biletele pentru acest super-show al primaverii se gasesc la casele de bilete ale institutiilor partenere. Pentru a fi in permanenta conectati la ceea ce se intampla in turneu, nu uitati sa dati like paginii de Facebook Zoli TÓTH.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *