Sarah Brightman canta la Sala Palatului pe 28 octombrie

Soprana Sarah Brightman concerteaza pe 28 octombrie, ora 20.00, la Sala Palatului din Capitala, impreuna cu propria orchestra formata din 30 de muzicieni. Show-ul din Romania face parte din turneul mondial “Dreamchaser”, inceput in 2013 si care urmeaza sa insumeze peste 100 de concerte pe cinci continente.

Albumul “Dreamchaser” este inspirat de antrenamentele pentru misiunea in spatiu pe care Sarah o pregateste pentru 2015. Artista intentioneaza sa cucereasca si lumea nepamanteana, devenind prima artista care va inregistra un cantec in spatiu. Publicul din Romania va calatori in univers impreuna cu Sarah Brightman, de-a lungul unui spectacol emblematic. “Dreamchaser” este un show complex, modern, spectaculos. Vocea angelica a sopranei, care depaseste 3 octave, tinuta sa regala si efectele speciale il vor purta pe spectator aievea in lumea viselelor care se pot realiza daca vei crede in ele. “Vanatorul de vise” va deveni oricare dintre cei prezenti la eveniment, pe parcursul unui show in care fiecare piesa este o poveste.

Sarah Brightman este considerata cea mai bine vanduta soprana din lume si singurul artist care a cucerit simultan topurile Billboard Dance si Classic. Sarah Brightman este pioniera genului classic crossover si unul dintre artistii titani ai lumii, insumand peste 30 de milioane de discuri vandute si avand un palmares care cuprinde peste 180 de discuri de aur si de platina, in peste 40 de tari. Single-ul “Time to Say Goodbye”, inregistrat impreuna cu tenorul Andrea Bocelli, a fost vandut in peste 12 milioane de copii in intreaga lume.

Biletele se gasesc la Sala Palatului, Teatrul National, Librariile Humanitas, Adevarul, Carturesti, Statia de Metrou Unirii 1, Magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Domo, Magazinele Diverta, Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro si online pe vandbilete.ro, bilete.ro, myticket.ro, iabilet.ro, blt.ro, eventim.ro, bilet.ro. In functie de categorie, pretul unui bilet este de: 500 de lei – categoria VIP, 350 de lei – categoria I, 250 de lei – categoria a II-a, 150 de lei – categoria a III-a, 100 de lei – categoria a IV-a.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.