5-15 mai 2014: Zilele Filmului Latinoamerican

Instituto Cervantes din Bucuresti este gazda Zilelor Filmului Latinoamerican, manifestare care va avea loc in perioada 5-15 mai 2014. Evenimentul prezinta productii ale cinematografiei latinoamericane din ultimul deceniu (opt lungmetraje de fictiune si un documentar) puse la dispoziţie de Ambasadele tarilor din America Latina reprezentate in Romania si un lungmetraj spaniol regizat de Elena Trapé, una dintre tinerele regizoare spaniole, care va fi prezenta la proiectie prin amabilitatea ArtViva / Film TEEP – programul de training international FILM TEEP de la Bucuresti.

Filmele vor fi prezentate in versiune originala spaniola, respectiv portugheza, cu subtitrare in engleza. Subtitrare in romana va avea filmul “Ploaie de vacanta”, pus la dispozitie prin amabilitatea Transilvania FILM.

Evenimentul este organizat de Instituto Cervantes din Bucuresti cu sprijinul Ambasadelor Republicilor Argentina, Brazilia, Chile, Columbia, Cuba, Mexic, Peru, Uruguay si Venezuela in Romania, al Filmotecii Ministerului de Externe al Spaniei, FILM TEEP si Transilvania Film.

Proiectiile vor avea loc in in Sala Auditorium a Instituto Cervantes (Bd. Regina Elisabeta, 38). Intrarea este libera, dar numarul de locuri limitat, asa ca sunteti rugati sa apelati la rezervari: cult3buc@cervantes.es.

Informatii despre filmele care vor rula in cadrul evenimentului gasiti AICI.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.